Mvtt.fi

MVTT, eli Maa- ja vesitekniikan tuki ry, on vesitekniikan, siihen liittyvän ympäristötekniikan sekä maaperän suojelun tukija. Sivustollaan yhdistys esittelee omaa toimintaansa ja listaa muun muassa hankkeita, joita se on ollut tukemassa.

#

MVTT:llä oli tarve uudistaa sivustoaan, koska yhdistyksen edellinen sivusto ei palvellut enää yhdistyksen muuttuneita tarpeita. Sivuston ilmettä haluttiin uudistaa ja sen toimintaa selkeyttää. Lisäksi tuetut hankkeet ja matkakertomukset haluttiin helposti hallittavaksi sivuston sisällönhallinnasta käsin.

#

Toteutimme yhdistyksen sivuston yhteistyössä graafisen suunnittelijan sekä käyttöliittymä- ja konseptisuunnittelijan kanssa. Olimme itse vastuussa sivuston teknisestä toteuttamisesta. Toteutimme perussivuston lisäksi listaus- ja hakutoiminnot kahdelle eri tietokannalle: tuetuille hankkeille ja matkakertomuksille. Yhdistys voi helposti ylläpitää näiden tietokantojen tietoja suoraan sivustonsa hallintanäkymästä käsin.

Myöhemmin päivitimme sivustoa myös vastaamaan nykystandardeja ja toimimaan päätelaiteriippumattomasti, eli responsiivisesti. Sivuston käyttäjät esittivät toiveena, että sivusto olisi helposti käytettävissä myös mobiili- ja tablet-laitteilla. Tämä johti uudistusprojektiin, jossa sivusto päivitettiin vastaamaan paremmin modernien verkkosivustojen tarpeita.

MVTT on ollut erittäin tyytyväinen sivustoonsa ja sen hallintapuoleen. Sivusto on palvellut yhdistyksen tarpeita ja sen ylläpitäminen on ollut helppoa.

Voit tutustua sivustoon seuraavassa osoitteessa:
http://www.mvtt.fi/fi/etusivu/

Tekniikat

PHP

concrete5

Kategoriat

Verkkosivustot

Tietokannat

Pyydä lisätietoja

info@mainiotech.fi
+358 50 565 06 87

Jätä yhteydenottopyyntö