Palvelut

Palvelumme auttavat yhteisöjä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa kohti nykymaailman jatkuvasti muuttuvia tarpeita. Tarjoamme monipuolisia osallisuusratkaisuita, jotka mahdollistavat uusia toimintatapoja ja innovaatioita kaikenlaisissa yhteisöissä.

Tarjoamme työkaluja ja apua yhteisöjen kehittämiseen ja parantamiseen.

Osallisuuskonsultointi

Osallisuus ja avoimuus ovat tehokkaimpia tapoja pienentää tavallisten ihmisten ja päätöksentekijöiden välistä kuilua. Avoimen demokratian kolme tärkeintä tunnuspiirrettä ovat: läpinäkyvyys, vastuullisuus ja osallisuus.

Konsultointipalvelumme avulla voitte kehittää ja toteuttaa osallisuuden toimintamalleja organisaatiossanne. Ratkaisumme auttavat yhteisöjä kehittämään ja parantamaan toimintaansa inklusiivisemmaksi, monimuotoisemmaksi, tehokkaammaksi ja innovatiivisemmaksi, osallistaen koko organisaation sitä koskeviin päätöksiin ja kehityshankkeisiin.

Osallisuuskonsultointi

Digitaalinen osallistuminen

Tarjoamme loistavan digitaalisen osallistumisen alustan yli vuosikymmenen digitaalisella kokemuksella. Digitaalisen osallistamisen työkalut ja uudet digitaaliset innovaatiot uudistavat tapaamme ajatella ja tehdä päätöksiä. Digitaalisen osallistumisen työkalut tarjoavat tavallisille ihmisille mahdollisuuden osallistua heitä koskevaan päätöksentekoon helpommin kuin koskaan ennen.

Käytämme Decidim-alustaa tarjoamiemme osallisuuspalveluiden pohjana. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia osallisuusratkaisuita asiakkaidemme yksilöllisille tarpeille.

Digitaalinen osallistuminen

PopuliHub

Ylläpidä digitaalisen osallisuuden kokemuksiasi helposti ja kustannustehokkaasti PopuliHubin avulla. Voimanlähteenä suosittu Decidim-teknologia.

PopuliHub tarjoaa kaikenkattavan, helppokäyttöisen, luotettavan ja nopean alustan osallisuus­mahdollisuuksien tarjoamiseen yhteisöllesi tai organisaatiollesi. Alustan voimanlähteenä toimii vapaa ja avoin Decidim-teknologia, joka tarjoaa kaikki osallistamisen työkalut, joita organisaatiosi tarvitsee.

PopuliHub