Referenssit

Tutustu asiakasreferenssiemme avulla, kuinka olemme auttaneet osallisuuden käytännön toteuttamisessa ja uusien osallistavien innovaatioiden luonnissa.

Vuosien varrella olemme auttaneet useita yhteisöjä osallisuuden ja siihen liittyvien digitaalisten työkalujen saralla. Nämä asiakkaamme ovat luottaneet osallisuusosaamiseemme.

Kaikki asiakkaamme

Helsingin Ideapaahtimo

Helsinki tarjoaa työntekijöilleen Ideapaahtimo-nimistä palvelua, jonka avulla kerätään suoraan työntekijöiltä ideoita työpaikan ja työyhteisön parantamiseen. Palvelun kautta työntekijät voivat ehdottaa omia ideoitaan erilaisten aihepiirien alla, kuten päivittäisen työn parantamiseen, työympäristön parantamiseen tai tiettyihin innovaatiokilpailuihin kaupungin sisällä.

Hämeenlinna – Vaikuta, auta, uudista

Hämeenlinna julkaisi uuden Työn ilo -toimintamallinsa 2019, jonka yhtenä tavoitteena oli osallistaa kaupungin työntekijöitä työpaikkaan liittyvässä päätöksenteossa ja kehitystyössä. Tämän pohjalta, kaupunki päätti myös rakentaa verkkopohjaisen alustan, jossa työntekijöille tarjottiin näitä osallistumismahdollisuuksia.