Faralong.com

Faralong.com on seikkailumatkoihin keskittynyt matkanjärjestäjäsivusto, joka tuo uuden hinnoittelumallin ryhmämatkojen myyntiin. Kunkin matkan hinta on sitä halvempi, mitä suurempi osallistujamäärä tiettyyn lähtöön ilmoittautuu.

#

#

Faralongin kantavana ideana on tarjota räätälöityjä matkailupaketteja ryhmäalennuksin. Mitä suurempi määrä matkalle osallistuu ihmisiä, sitä halvemman hinnan he siitä maksavat. Yritys myy samalla hinnoittelumallilla julkisia ryhmämatkoja, joihin kuka tahansa voi liittyä, sekä yksityisiä matkoja, joiden avulla esimerkiksi ystäväporukat tai perheet voivat lähteä matkalle ainoastaan oman ryhmänsä kesken. Palvelun kautta löytyy matkatarjontaa laidasta laitaan kiertomatkoista aina patikointiretkiin ja vuorikiipeilyyn saakka.

Faralong valitsi Mainio Techin kumppanikseen palvelun tekniseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Pohjana oli valmis palvelukonsepti ja käyttöliittymäsuunnitelmat. Teimme suunnitelman sekä palvelun hallintapuolen käyttöliittymästä että siihen liittyvästä teknisestä alustasta. Valitsimme projektille parhaiten soveltuvat tekniikat ja rakensimme palvelun Ruby on Rails -ohjelmistokehyksen päälle. Luonnollisesti, rakensimme myös sivuston asiakkaille näkyvän osion tämän luomamme alustan päälle.

Faralong.com-palvelusta löytyy integraatioita muun muassa Braintree-maksualustaan, MailChimp-sähköpostiohjelmistoon sekä Facebookin ja Googlen rajapintoihin. Palvelualusta on rakennettu Amazon AWS -palveluiden päälle. Sekä itse palvelu että sen palvelinympäristö ovat PCI-säännösten mukaisia verkkomaksamisen helpottamiseksi.

#

Pystytimme asiakkaalle myös toimivan ja skaalautuvan palvelualustan, jossa palvelua ylläpidetään. Konsultoimme asiakasta kaikissa teknisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä, joita matkan varrella ilmeni. Toimimme myös edelleen Faralongin teknisenä kumppanina.

Lopputuloksena syntyi erittäin helppokäyttöinen ja asiakkaan tarpeita vastaava sivustokokonaisuus, jonka avulla yrityksen on helppo rakentaa liiketoimintaansa vakaalle pohjalle. Sivusto on toteutettu skaalautuvasti vakaan pilvialustan päälle, mikä tarkoittaa, että liiketoiminnan kasvaessa sivustoa on helppo laajentaa kasvaville tarpeille.

Voit tutustua sivustoon seuraavassa osoitteessa:
https://www.faralong.com

Tekniikat

Ruby on Rails

MySQL

Chef

Capistrano

Amazon AWS

Verkkomaksut

Kategoriat

Verkkopalvelut

Applikaatiot

Rajapinnat

Integraatiot

Startup

Pyydä lisätietoja

info@mainiotech.fi
+358 50 565 06 87

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.