Palvelut

Ratkaisumme auttavat yhteisöitä parantamaan ja kehittämään toimintaansa kohti tulevaisuuden maailmaa. Tulevaisuuden maailmassa yhteisöt toimivat entistä tehokkaammin ja ihmiset ovat entistä tyytyväisempiä päivttäiseen elämäänsä ja työoloihinsa.

Mainio Time

digitaalisen strategian kirkastamiseen

Analysointi

Työskentelemme kanssanne ymmärtääksemme, kuinka yhteisönne voi parantaa toimintaansa. Analysoimme ongelmakohtia, jotta ymmärrämme toimintaanne paremmin ja tunnistamme hyödyntämättömät mahdollisuudet.

Prosessien kehittäminen

Kehitämme ja parannamme yhteisönne olemassa olevia prosesseja. Tavoitteenamme on parantaa yhteisönne toimintakykyä tehokkaampien prosessien sekä parempien toimintaolosuhteiden avulla.

Automatisointi

Helpotamme työläitä prosesseja modernien teknologioiden avulla. Yhteisönne tarpeisiin perustuvat avoimen lähdekoodin järjestelmämme helpottavat päivittäisiä rutiineita ja vapauttavat työaikaa parempaan käyttöön.

Lue lisää


Mainio Make

tulevaisuuden rakentamiseen

Määrittely

Digitaalisten palveluiden kehitys alkaa määrittämällä niiden tarkoitus ja toimintatapa. Määrittelyn tuloksena kaikki sidosryhmät ymmärtävät, mitä kehitystyöllä halutaan saavuttaa.

Suunnittelu

Suunnittelutyö muuttaa konseptit ja määritykset digitaalisiksi käyttöliittymiksi. Tämä vaihe määrittää, kuinka loppukäyttäjät näkevät ja kokevat applikaation.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys herättää suunnitelmat ja konseptit henkiin. Toimivat digitaaliset palvelut vaativat syvää osaamista ohjelmiston elinkaaren vaiheista.

Lue lisää