Yritys

Mainio Tech on ohjelmistotalo. Toteutamme digitaalisia palveluita, jotka tuottavat arvoa monen kokoisille organisaatioille. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa julkisista organisaatioista ja PK-yrityksistä.

#

Yritys perustettiin vuonna 2011, koska halusimme luoda korkealaatuisia digitaalisia palveluita sekä tehdä päivittäisestä työstämme mukavaa ja hauskaa. Haluamme hyvän ilmapiirimme näkyvän asiakkaillemme myös tarjonnassamme.

Uskomme, että voimme tuottaa organisaatiosi päivittäiseen työhön arvoa yhdistämällä liiketoimintaprosessiosaamisemme avoimen lähdekoodin digitaalisiin työkaluihin ja räätälöityihin ratkaisuihin.

Tuemme avoimen lähdekoodin kehitystyötä. Korjaamme säännöllisesti avoimen lähdekoodin ohjelmistoissa esiintyviä bugeja ja toteutamme niihin myös lisäominaisuuksia. Asiakasprojektien lisäksi teemme avoimen lähdekoodin kehitystyötä myös omaksi iloksemme, aidosta intohimosta ja rakkaudesta ohjelmistokehitystä kohtaan. Avoimen lähdekoodin projekteihimme sekä tekemiimme kontribuutioihin pääset tutustumaan GitHub-profiilistamme.