Yritys

Mainio Tech on monipuolinen ohjelmistotalo. Toteutamme digitaalisia palveluita monen tyyppisille yrityksille, startupeista aina suuryrityksiin asti. Intohimo ja rakkaus työtämme kohtaan näkyvät palvelutarjontamme korkeassa laadussa.

#

Yritys perustettiin vuonna 2011, koska halusimme luoda korkealaatuisia digitaalisia palveluita sekä tehdä päivittäisestä työstämme mukavaa ja hauskaa. Haluamme hyvän ilmapiirimme näkyvän asiakkaillemme myös projektiemme lopputuloksissa.

Toteutamme palveluita, joita itsekin haluaisimme käyttää. Kohtelemme kaikkia rakentamiamme palveluita kuin omiamme, minkä takia olemme sitoutuneempia jokaisen projektin lopputulokseen. Mikäli emme ole tyytyväisiä johonkin palvelun osaan, annamme kyseiselle osalle erityishuomiota, jotta saamme hiottua siitä täydellisen.

Tuemme avoimen lähdekoodin kehitystyötä. Korjaamme säännöllisesti avoimen lähdekoodin ohjelmistoissa esiintyviä bugeja ja toteutamme niihin myös lisäominaisuuksia. Asiakasprojektien lisäksi teemme avoimen lähdekoodin kehitystyötä myös omaksi iloksemme, aidosta intohimosta ja rakkaudesta ohjelmistokehitystä kohtaan. Avoimen lähdekoodin projekteihimme sekä tekemiimme kontribuutioihin pääset tutustumaan GitHub-profiilistamme.