Varaus­järjestelmä

Easy!Appointments on erittäin helppokäyttöinen ja yksinkertainen varausjärjestelmä ajanvaraustarpeisiin. Ajanvarausohjelmiston avulla on mahdollista toteuttaa ajanvarausjärjestelmiä useille eri toimialoille.

#

Nykyään yhä enemmän liiketoiminnasta tapahtuu internetin välityksellä. Tästä syystä onkin tärkeää, että yrityksen palvelut ovat helposti löydettävissä ja ostettavissa internetin välityksellä.

Kuvittele hetkeksi itsesi asiakkaan rooliin: olet työmatkalla bussissa ja haluaisit varata ajan parturiin, hammaslääkäriin, hierojalle tai vaikkapa personal trainerille. Bussista on hankalaa soitella eri palveluntarjoajia läpi, minkä takia etsitkin niitä kännykälläsi hakukoneen avulla. Löydät ensimmäisen potentiaalisen palveluntarjoajan ja haluat varata ajan. Huomaatkin, että ajanvaraus on mahdollista ainoastaan puhelimitse. Siirryt takaisin hakukoneeseen ja kilpailevan yrityksen sivustolta ajan pystyykin varaamaan kätevästi muutamalla napin painalluskella.

Edellä esitetyn esimerkin avullakin on selkeää, että ajanvarausta vaativilla palveluilla on erityisen tärkeää, että ajan voi varata helposti ja nopeasti suoraan internetistä. Digitaalisen ajanvarauksen puuttuminen voi tarkoittaa menetettyjä asiakkaita ja siten myös menetettyjä euroja. Ihmiset ovat nykyään kiireisiä ja haluavat hoitaa arjen asiat mahdollisimman helposti ja vaivatta.

Ajanvarauksen tulee toimia sulavasti jokaisella laitteella ja joka tilanteessa. Edellä esitetty esimerkki on hyvin yleinen ja nykyään suurin osa internetin käytöstä tapahtuu erilaisten mobiililaitteiden (kännykät ja tabletit) välityksellä. Työpöytäkäyttäjät ovat siis vähemmistössä, minkä takia ei ole riittävää, että ajanvaraus toimii ainoastaan työpöytätietokoneilla.

Easy!Appointments vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin tarjoten erittäin helppokäyttöisen suomenkielisen ohjelmiston ajanvarausten hallinnointiin. Käyttäjille näkyvä osio on erittäin helppokäyttöinen ja toimii kaikilla laitteilla, mukaan lukien mobiililaitteilla.

Ajanvarauksen digitalisointi säästää myös omaa työaikaanne merkittävästi. Ohjelmiston avulla vähemmän aikaanne kuluu ajanvarauspuheluihin vastaamiseen, mikä vapauttaa työaikaa tuottavammille tehtäville. Ohjelmiston taustajärjestelmää voi myös helposti hyödyntää sisäisenä ajanvarausjärjestelmänänne, mikä helpottaa ajanvarausten hallinnointia ja selkeyttä.

Kokeile järjestelmää

Mikäli haluat kokeilla taustajärjestelmää, ota yhteyttä sivulta löytyvien lomakkeiden avulla tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mainiotech.fi.

Tilaa esittely tai pyydä lisätietoja

Lisätietoja

050 565 0687
info@mainiotech.fi

TILAA MAKSUTON ESITTELY