concrete5

Concrete5 on erittäin helppokäyttöinen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla sivustojen sisältöä voi päivittää suoraan selaimesta käsin.

Kyseisessä järjestelmässä sivuja muokataan ns. ”in-context” muokkaustilassa, jossa sivu näyttää muokkaustilassa täsmälleen samalta kuin normaalistikin sitä selattaessa. Muokatakseen tiettyä kohtaa sivulla ei siis tarvitse siirtyä erilliseen muokkausnäkymään, vaan se onnistuu suoraan samasta paikasta, jossa sivua tavallisestikin tarkastellaan.

Sisällönhallintaominaisuuksiensa lisäksi concrete5 tarjoaa järeän ohjelmistokehyksen, jonka avulla voi rakentaa mitä tahansa. Tämä ohjelmistokehys tarjoaa paljon valmiita komponentteja, joiden avulla voidaan palvella verkkopalveluiden kehityksessä usein esiintyviä tarpeita.

Järjestelmästä löytyvien ominaisuuksien ansiosta concrete5 tarjoaa ratkaisuja useisiin tunnettuihin sisällönhallintatarpeisiin. Tavanomaisen sisällön lisäksi concrete5:llä on mahdollista rakentaa myös esimerkiksi digitaalisia julkaisualustoja tai verkkoyhteisöjä.

Concrete5:ttä on helppo laajentaa ja sille on saatavilla lisäosia ja teemoja moniin erilaisiin tarpeisiin. Kehitämme myös itse lisäosia asiakkaidemme ja concrete5-yhteisön käyttöön.

Tarjoamme concrete5:ttä käytettäväksi verkkosivustoprojekteissa, joissa sivujen helppo muokkaaminen tai helpot sisällön julkaisuominaisuudet ovat tärkeässä roolissa. Kyseinen järjestelmä on avointa lähdekoodia ja sen on alun perin kehittänyt yhdysvaltalainen yritys nimeltä PortlandLabs. Osallistumme myös itse säännöllisesti järjestelmän kehitykseen sen avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisön kautta.

Haluatko kuulla lisää?

+358 50 565 06 87
info@mainiotech.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.