Mainio Make

Mainio Make tarjoaa digitaalisen osaamisemme muille organisaatioille. Määrittelemme, suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistoja räätälöityihin tarpeisiin.

#

Käytämme useita teknologioita projekteissamme. Valitsemme jokaiselle projektille parhaat teknologiat asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Jokainen projekti on yksilöllinen, minkä takia emme keskity tiettyihin teknologiaratkaisuihin.

  • Määritys ja konseptisuunnittelu - Ennen kuin projektia voidaan suunnitella ja toteuttaa, tarvitaan selkeä suunnitelma siitä, mitä oletetaan saatavan aikaiseksi. Tämä toteutetaan selkeästi mietityllä konseptilla ja suuntaviivoilla rakennettavalle ohjelmistolle.
  • Suunnittelu - Suunnitteluprosessi tuottaa konkreettisia käyttöliittymäsuunnitelmia toteutetun konseptin mukaisesti. Suunnitteluprosessi määrittelee edelleen ohjelmiston toimintaa ja miltä se tulee näyttämään.
  • Toteutus - Ohjelmistokehitysprosessi herättää suunnitelmat ja konseptit eloon. Tämän vaiheen jälkeen ohjelmistoa voidaan käyttää digitaalisten laitteiden avulla.

Me myös ylläpidämme toteuttamiamme ohjelmistoja ja meillä on laaja kokemus ohjelmistojen ylläpidosta ja monitoroinnista. Tunnemme yleisimmät palvelinohjelmistot sekä pilviympäristöt.

Pyydä lisätietoja

info@mainiotech.fi
+358 50 565 06 87

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.