Paulig­professional.com

Paulig on suomalaisten tuntema kahvibrändi, jonka toiminta ulottuu myös muihin Pohjoismaihin, Baltiaan sekä Venäjälle. Kotitalouksien kahvimarkkinoiden lisäksi yritys on laajentanut toimintaansa myös kodin ulkopuolisilla kahvimarkkinoilla viime vuosina.

Paulig Professional on Pauligin osa, joka tarjoaa ammattikäyttöön soveltuvia kahviratkaisuja. Näitä ratkaisuja markkinoidaan erillisellä pauligprofessional.com-sivustolla, missä koko ammattikäyttöön soveltuva tarjonta on nähtävissä.

#

Paulig osti vuonna 2014 Vendor-nimisen yrityksen, jonka kautta se tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja kahviratkaisuja suoraan oman brändinsä kautta. Olimme mukana rakentamassa aluksi Vendorille uutta sivustoa, joka yritysten yhdistämisen yhteydessä liitettiin osaksi Pauligia. Sivuston ilme myös uudistui vastaamaan Pauligin ilmettä.

Pääasiallisena tarpeena sivustouudistukselle oli ilmeen uudistaminen sekä sivuston parempi toimivuus mukana kulkevilla päätelaitteilla. Sivustouudistuksen yhteydessä sivusto piti integroida myös ERP-järjestelmään, joka yrityksellä oli käytössään aiemmallakin sivustollaan. ERP-järjestelmän kautta sivustolle haluttiin tuoda yrityksen tuotetarjonta kokonaisuudessaan, jotta kyseisiä tietoja ei tarvitsisi ylläpitää useassa järjestelmässä.

#

Sivusto toteutettiin kokonaisuudessaan concrete5:n päälle ja yrityksen silloinen ERP-järjestelmä integroitiin järjestelmään tuomaan tuotetiedot automaattisesti sivustolle. ERP-järjestelmäintegraatio synkronoi tuotetiedot automaattisesti kyseisestä järjestelmästä eri maaversioihin asetetuilla kriteereillä. Kaikki tiedot olivat myös helposti haettavissa sivuston sisäisestä hausta.

Sivustolla pystyi myös tarkastelemaan Paulig Professionalin toimipisteitä eri maissa ja etsimään tietyn alueen toimipisteitä tai jälleenmyyjiä. Sivustosta toteutettiin kuusi eri alueversiota Pohjoismaihin sekä Baltiaan, jotka kaikki toimivat luonnollisesti saman järjestelmän päällä.

Lopputuloksena projektissa syntyi toimiva sivustokokonaisuus, joka vastasi Pauligin tarpeisiin. Paulig oli myös työhömme erittäin tyytyväinen ja antoi erikoiskiitosta etenkin reagointinopeudestamme. Pystyimme vastaamaan Pauligin tiukkoihin vaatimuksiin ja mukautumaan kulloisinkiin tarpeisiin erittäin nopeasti. Koulutimme myös Pauligin henkilökuntaa Pohjoismaissa ja Baltiassa sisällönhallintajärjestelmän käyttöön. Kunkin alueen vastaavat henkilöt kykenivät koulutuksemme avulla ylläpitämään omaa maaversiotaan itsenäisesti.

Pauligprofessional.com-sivustoa on projektin jälkeen uudistettu vastaamaan Pauligin verkkokauppatarpeita ja yhdistämällä sivuston ilme vastaamaan Pauligin pääsivuston ilmettä. Vanha sivusto jatkaa eloaan vielä alueversioiden osalta, sillä kunkin maaversion siirtäminen Pauligin vaatii paljon aikaa.

Tekniikat

PHP

concrete5

Kategoriat

Integraatiot

Verkkosivustot

Pyydä lisätietoja

info@mainiotech.fi
+358 50 565 06 87

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.