PHP

PHP on skripti- ja ohjelmointikieli, jolla voidaan rakentaa hyvin monenlaisia verkkopalveluita. Kielen ensimmäiset versiot julkaistiin vuonna 1995, eli kielellä on pitkä historia ja tästä syystä se on myös laajasti levinnyt.

PHP on alun perin kehitetty helpottamaan dynaamisten toimintojen lisäämistä verkkosivuille aikana, jolloin työkaluja kyseiseen tarkoitukseen ei juurikaan ollut. Kieltä on kehitetty säännöllisesti tästä eteenpäin vastaamaan paremmin modernien verkkopalveluiden tarpeita ja helpottamaan yhä enemmän myös ohjelmoijien kehitysprosessia.

PHP soveltuu moneen käyttöön etenkin sen takia, että se löytyy valmiiksi asennettuna suurimmasta osasta web-hotellipalveluita. Lisäksi se on erittäin helppo asentaa sekä Linux- että Windows-ympäristöihin sen pitkän historian ansiosta, mikä tekee siitä helppokäyttöisen lähes jokaiselle.

PHP:lla voi rakentaa muiden kielien tapaan tapaan mitä tahansa. Sen valttikortti on saatavilla olevien kirjastojen sekä ohjelmistojen määrä ja valikoima. Pitkän historiansa ansiosta PHP on päätynyt monen olemassa olevan järjestelmän alustaksi, mikä antaa sille tietyn kilpailuedun esimerkiksi avoimen lähdekoodin valmiiden järjestelmien osalta. Suurin osa suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, kuten paljon käyttämämme concrete5, on kehitetty PHP:lla.

PHP skaalautuu moneen tarpeeseen. Sitä käyttävät isot toimijat, kuten Facebook, Wikipedia, Flickr, MailChimp, sekä valtaosa Internetin pienemmistä palveluista.

Suosimme PHP:ta ensisijaisena vaihtoehtona projekteissa, joissa koemme concrete5:n olevan paras toteutusalusta. Valintaan voivat vaikuttaa myös monet muut seikat, kuten asiakkaan toiveet, yrityksen tekninen tausta, olemassa olevat ohjelmistokomponentit, integraatiot muihin järjestelmiin tai käytettävissä oleva palvelinarkkitehtuuri.

Haluatko kuulla lisää?

+358 50 565 06 87
info@mainiotech.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.