Tekniikat

Hyödynnämme projekteissamme monia eri tekniikoita. Valitsemme aina asiakkaan tarpeiden mukaan parhaat teknologiat kuhunkin projektiin. Jokainen projekti on yksilöllinen, minkä takia emme nojaudu yksipuolisesti ainoastaan tiettyihin teknologioihin.

Alla on esitelty useimmin käyttämiämme tekniikoita.

HTML5
HTML5 kattaa terminä kaikki moderniin käyttöliittymäkehitykseen liittyvät komponentit, kun puhutaan web-tekniikoista. Vaikka HTML5 on alun perin suunniteltu selainympäristöön, voi sen avulla kehittää myös erittäin monipuolisia mobiili- ja tablet-applikaatioita sekä työpöytäohjelmistoja.
Ruby
Ruby on syntynyt ajatuksesta, että ohjelmointikielen tulisi seurata hyvän käyttöliittymän periaatteita, eli olla ytimekäs, johdonmukainen ja joustava. Kielen kehittäjän mukaan koodin pitää palvella ihmisen tarpeita, ei koneiden.
Ruby on Rails
Ruby on Rails on avoimen lähdekoodin ohjelmistokehys, joka tarjoaa valmiina erilaisia kehitystyökaluja ja -toimintoja. Se soveltuu erittäin hyvin monimutkaisien verkkopalveluiden rakentamiseen.
PHP
PHP on skripti- ja ohjelmointikieli, jonka valttikortti on saatavilla olevien kirjastojen sekä ohjelmistojen määrä ja valikoima. Suurin osa suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä on kehitetty PHP:llä.
concrete5
Concrete5 on helppokäyttöinen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla sivustojen sisältöä voi päivittää suoraan selaimesta käsin. Se on erinomainen ratkaisu sisältökeskeisiin projekteihin.
Avoin lähdekoodi
Hyödynnämme toteutuksissamme paljon avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja ohjelmakomponentteja. Kiitoksena tarjoamme omaa osaamistamme takaisin avoimen lähdekoodin yhteisölle.